smaken en zaken

BUSINESS // FESTIVAL // FOODTRUCK // LEZINGEN // WORKSHOPS // BOOTTOCHT

za 9 september

11.00 - 20.00 UUR

LOCATIE:
PERKPOLDERHAVEN
4588 RB WALSOORDEN

PROGRAMMA

Tijd Wat Door
11:00OPENINGBurgemeester mevrouw I. Jense-van Haarst & Voorzitter Tom Willaert
11:00 – 20:00Standhouders (doorlopend)Diverse
13:00 – 13:10Bitcoin Opening & WelkomArno Rootsaert
13:00 – 14:00Health by NatureMichael Van den Berge
13:10 – 14:00Bitcoin : De Basis voor IedereenFilip Courtois
14:00 – 15:00Bitcoin Mining & Dynamische EnergiehandelBert de Groot
15:00 – 16:00Health by NatureMichael Van den Berge
15:00 – 16:00Sparen in BitcoinRuben Waterman
16:00 – 17:00Bitcoin betalingen in de praktijk als kassa/PointOfSale, facturatieoplossing en online verkoopArno Rootsaert
17:00 – 18:00Bitcoin VermogensbeheerDenise Torsy
18:00 – 19:00Paneldiscussie: Financiële vrijheid voor ondernemersPanel
19:00 – 20:00"Bitcoin Jukebox" Hardcore Bitcoin techniek
19:45 – 20:00Bitcoin Event Afsluiting met Lotto TrekkingArno Rootsaert
Sessie Administratiekantoor ZeelandImara Huijser-Dorresteijn
Rondvaart AtolAtol
20:00EINDE programma

business

Administratiekantoor Zeeland

Verzorgt uw administratie in regio Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Gespecialiseerd in belastingsaangiften voor grensarbeiders.

 

Aloe Vera

 

Bitcoin Delta

Elke dag wordt Bitcoin gebruikt door meer mensen. En met de opkomst van het Lightning netwerk kan iedereen nu makkelijk met Bitcoin betalen via een app op zijn of haar smartphone.

BitcoinDelta helpt ondernemers om hun weg te vinden in de mogelijkheden van Bitcoin. Ons team ontwikkelt, implementeert en ondersteunt Bitcoin Lightning initiatieven in de Benelux.

 

Corpus Mentis

In deze gezondheidspraktijk legt Mirjam Hofman de focus op ontgiften en gastro-intestinale therapieën. Je kan bij Corpus Mentis terecht voor apitherapie, andere vormen van therapie, detox en kinesiologie.

 

Health by Nature

Hoogwaardige voedingssupplementen (orthomoleculaire middelen) en hoogwaardige kruidentincturen (onze Premium Blends, de fytotherapie producten) van biologische oorsprong en bovendien eigen unieke receptuur, gebaseerd op ruim 44 jaar natuurgeneeskundige ervaring. Wij geloven dat alleen de beste kwaliteit belangrijk is voor een optimale gezondheid. Onze basisprincipes zijn, veiligheid, kwaliteit, en werkzaamheid van onze aangeboden producten. Leer er meer over op hun stand en volg de lezingen van Dr Michael Van den Berge!

 

The Holy Spiritus

Proeverij, brouwerij, stokerij in Sint Jansteen. Hun ciders, honingwijnen, distillaten en likeuren behoren tot de absolute crème de la crème. Volgens sommigen werkt één slok al verlichtend. Wat het ook is, allemaal proeven ze de liefde, duurzame aandacht en dat vleugje gekte als geheim ingrediënt.

 

Ivens Sportprijzen

Sportprijzen, sportbeelden, kampioensschalen, medailles en vele andere artikelen in huis die wij gratis graveren!

 

Landwinkel de Baeckermat in Westdorpe

Stel uw eigen streekplannen samen in onze land winkel of bestel via de webshop
Of kom langs om eens een leuke indruk op te maken van al onze producten uit de streek

 

Reynaert Keukens

Voor kwalitatieve maatwerk keukens en interieur. Wij ontwerpen en realiseren uw droomkeuken passend bij u, uw woning én uw budget. Wij werken alleen met kwaliteitsmerken, de beste materialen en staan garant voor een hoogwaardige afwerking. Kwaliteit dus!

 

Wooncoach

Wooncoach is professionele verhuurmakelaar in Zeeland. Wij nemen alle huurreglementen zorgvuldig door en stellen de huurprijs van jouw woning vast na grondig onderzoek. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huis voor de juiste prijs op de correcte manier wordt verhuurd.

Wooncoach kent potentiële huurders en helpt je graag met het beheren of verhuren van jouw woning aan de Zeeuwse kust. Wij zijn dagelijks actief op deze markt en kunnen je ook ondersteunen bij het verzorgen van administratieve zaken.

 

Buurtsuper Goethals Westdorpe
Hier kun je terecht voor o.a.belegde broodjes tot een volledig verzorgde bbq
www.goethals.nl
Contact opnemen kan via info@goethals.nl

business
foodtruck

FOODTRUCKS

Creperie Paris
Heerlijke Franse Crepes

 

Champagne Bar

Omdat Champagne nu eenmaal altijd kan!

 

D'n Emma Brouwerij

Microbrouwerij uit Emmadorp. We brouwen en verkopen hier ons eigen bier en we verzorgen graag je bierproeverijen en workshops. En als je dat wilt, brouw je zelf jouw bier!

 

Happ'ijs

Het rijdende ijssalon met karakter! Met onze opvallende truck is het onze missie om mensen happy te maken met lekker ijs. Ons ambachtelijk ijs wordt namelijk gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, dit maakt het erg puur van smaak.

 

The Holy Spiritus

Proeverij, brouwerij, stokerij in Sint Jansteen. Hun ciders, honingwijnen, distillaten en likeuren behoren tot de absolute crème de la crème. Volgens sommigen werkt één slok al verlichtend. Wat het ook is, allemaal proeven ze de liefde, duurzame aandacht en dat vleugje gekte als geheim ingrediënt.

 

State

Gekend restaurant uit Hulst. Onze creativiteit wordt extra geprikkeld omdat we ervoor kiezen te werken met seizoensgebonden producten. Hierbij ligt de nadruk steeds meer op groenten uit de tuinen van lokale boeren, biologisch vlees uit de polder en (geen overbeviste) vis uit de Noordzee. Daarnaast werken we volgens het kop tot staart-principe, wat betekent dat we alles gebruiken en verspilling niet in ons woordenboek voorkomt. We koken met het beste wat de natuur ons op dat moment te bieden heeft.

 

Yakiniku

De "Original Japanese Grill" ! Als je bij barbecueën aan het betere gooi en smijtwerk met grote stukken vlees denkt, dan is de wereld van de Japanse grill techniek wel even een cultuurschok. Grillen op een Kamado of op een Shichirin is bijna een sport van verfijning, hetgeen de Japanners niet vreemd is.

Kom zelf ontdekken wat het verfijnde resultaat is, Theo zal het demonstreren!

 

Zeeuwsche Cateraar

Uit liefde voor lekker eten.

Eten moet lekker zijn, maar bij De Zeeuwsche Cateraar is dat meer. Het is de liefde voor eten en de mens. We willen jou een onvergetelijk moment geven. Dat doen we door te zorgen dat jij en jouw gasten niets te kort komen en door dagvers eten te serveren van voortreffelijke lokale boeren, makers en kwekers.

Lezingen

BitcoinDelta
Bitcoin is de meest innovatieve betaal-technologie die wereldwijd toepasbaar is en waarmee betalingen snel, eenvoudig, veilig en goedkoper in real-time kunnen worden afgehandeld.

Leer wat Bitcoin is, hoe het wordt toegepast en kom ook zelf ervaren hoe het werkt want alle hapjes en drankjes, producten en diensten op festivalterrein kan je die dag afrekenen in Bitcoin (die je desnoods ter plaatse kan kopen).

Er staan verschillende sessies op het programma! En bezoek ook de Bitcoin stands!

 

Health by Nature
Hoogwaardige voedingssupplementen (orthomoleculaire middelen) en hoogwaardige kruidentincturen (onze Premium Blends, de fytotherapie producten) van biologische oorsprong en bovendien eigen unieke receptuur, gebaseerd op ruim 44 jaar natuurgeneeskundige ervaring.

Tijdens deze lezingen legt Dr Michael Van den Berge deskundig uit waarvoor je deze supplementen en tincturen kan inzetten en hoe alles bijdraagt tot je gezondheid en vitaliteit.

De orthomoleculaire supplementen en de fytotherapeutische tincturen zijn verkrijgbaar op de stand.

lezing

RONDVAART

Rondvaart bedijf de-Atol verzorgd mooie rondvaart over de Westerschelde. Zorg dat je op tijd bent en deze unieke rondvaart kunt meemaken.

boot

Betalen met Bitcoin

Uniek in Nederland. Naast diverse lezingen over Bitcoin, kunt u ook op het festival Betalen met Bitcoin.

bitcoin2