ZON07933-DeNoiseAI-standard kopie

Tom Willaert

wie ben ik?

Bevlogen, duizendpoot, bruggenbouwer en geloof in bouwen van onderop. De naam is Tom Willaert, geboren Clingenaar en na diverse omzwervingen terug in het ZeeuwsVlaamse terechtgekomen 14 jaar geleden in de polders van Ossenisse.

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Ooit gestart als bankier tijdens de fusie van ABN en Amro Bank en daar diverse managementposities bekleed. In 2000 als ondernemer/zelfstandig ondernemer gestart en tot op heden vervul ik de rol van coach, spiegelaar en onafhankelijk financial engineer voor ondernemers in het MKB. Daarnaast ook andere bedrijven helpen opstarten als mede-oprichter en mede-eigenaar.

Waarom lid  geworden van de Business Club Perkpolder?

De kwalitatieve ontwikkeling van onze regio gaat mij aan het hart. Na het wegvallen van de pont Kruiningen-Perkpolder is er door de omvangrijke plannen veel onzekerheid geweest omtrent de haalbaarheid. Om die complexe uitdagingen telkens het hoofd te kunnen bieden, is vertegenwoordiging van MKB-ers hard nodig aangezien er nog weinig terecht is gekomen van een sociaal-economische impuls voor onze regio. Daar wil ik graag verandering in brengen door pro-actief kansen te ontwikkelen voor, door en met elkaar in samenwerking met de projectontwikkelaar, gemeenten en andere stakeholders. Gezien mijn drive en ambassadeur van het eerste uur voor Plan Perkpolder ben ik aardig in het dossier ingelezen en zie zoveel kansen voor veel MKB-ers dat ik die graag help te verzilveren. Daar is geduld en samenwerking voor nodig om uiteindelijk ook voor generaties na ons de kwaliteit van leven hier te waarborgen en onze jeugd toekomstperspectief te bieden. MKB is en blijft een belangrijke peiler voor het sociale leven in onze landelijke regio, zowel als werkgever maar ook als sponsor en leefbaarheid van het rijke verenigingsleven. HIer heb ik al eerder succesvolle ervaringen mee opgedaan en zou dat graag hier ook zien gebeuren. Daar draag ik graag pro-actief aan bij.