PF

Theo van Veen

wie ben ik?

Geboren en getogen in België maar wel een Nederlandse nationaliteit dankzij mij ouders uit Alphen a/d Rijn? Nu wonend in Nieuwkerken-Waas.

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Ervaren in: *Projectmanagement in de zware industrie - ISO9001 kwaliteitsnormering 2015 (+VCA Petrochemie) *Contractmanagement - Internationale verkoopcontracten - Alg. Inkoopvoorw. voor Oost-Europese subcontractors t * Juridische kwesties: -Grensoverschrijdende Arbeidswetgeving - Analyseren Rechtzaken (Arbeidsrecht/Vennootschapsrecht) - Transfer Pricingtraject. Nu: Mijn bedrijf, Bedrijfsadvies de Fagne, staat voor: Operationele Optimalisatie van uw bedrijf: eenmanszaak/zzp of KMO/MKB. TO voor KMO = Tijdelijke Ondersteuning voor kleine en middelgrote ondernemingen in België en in Nederland. .

Waarom lid  geworden van de Business Club Perkpolder?

Als secretaris van UNIZO (Unie van Zelfstandige Ondernemers) in Sint-Gillis-Waas vind ik het mijn plicht om grensoverschrijdend op zoek te gaan naar uitdagingen voor Hulst en voor Sint-Gillis-Waas en Stekene. Niet alleen betreffende de mogelijkheden om Golf te promoten als de ideale sport voor jong en oud, getalenteerd en minder lenige medemensen, maar ook omwille van mijn tweede bedrijf Scandinavisch Bouwen bv, specialist in Finse houtmassieve woningen groot of klein. Door mensen samen te brengen middels een evenement of een atractieve acitiviteit bereik je synergie: een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk! That's why!