Gina Heynze-Rottier

2

Wie ben je?

Mijn naam is Gina Heynze-Rottier. Geboren in 1962. In het dagelijks leven ben ik al 40 jaar administratie/secretarieel medewerker en sinds een jaar of vijf fotograaf. Voornamelijk autodidact.

Wat doe je? Wat biedt je aan?

Ik ben fotograaf. Hobbyfotograaf wel te verstaan. Hoewel ik officieel ben ingeschreven bij de KvK en alles bedrijfsmatig correct afhandel blijft het voor mij een nevenberoep. Iets wat ik erbij doe voor mijn plezier. Ik wil mijn creativiteit niet in de weg zitten door het MOETEN fotograferen om er geld mee te verdienen. In mijn vrije tijd fotografeer ik dus en ben ik ook beschikbaar voor opdrachten. Ik ben redelijk allround maar er is ook heel veel dat ik (nog) niet kan en/of nog nooit gedaan heb. Daarom bespreek ik altijd alles goed met de klant. Ik ben geen doorgewinterde professional. Dat mag gezegd en geweten worden. Daarom werk ik dikwijls op “no cure no pay”-basis of op TFP-basis. Voor alles waar ik wel in thuis ben hanteer ik een redelijk tarief omdat ik vind dat goede foto’s voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Evenementen (ook sport) fotografeer ik gratis als ik tijd heb en dat op voorwaarde dat mijn foto’s met de deelnemers gedeeld worden. Verder kan ik je op weg helpen als je wilt leren fotograferen. Ik bied een basisles aan om te beginnen en andere onderwerpen zijn bespreekbaar. GEEN volledige cursus.

Waarom ben je lid geworden?

Eigenlijk ben ik lid geworden omdat de BCP een fotograaf zocht. Het bestuur heeft me hiervoor gevraagd. Als je dan gebombardeerd wordt tot huisfotograaf is het wel zo leuk om ook “officieel” tot het clubje te behoren dus…Ben ik ook ingeschreven als lid. Afgesproken is om dit een jaartje te proberen.

Wat wil je zelf nog kwijt?

Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd om eens op mijn website te kijken of op een van de sociale mediakanalen. Ik ben overal te vinden. Met name op Flickr staan erg veel van mijn foto’s.
https://www.ginaheynze.nl/
https://www.flickr.com/photos/ginaheynze/albums