Aanmeldformulier

Ben jij ondernemer en woon of werk je in of rondom Zeeuws-Vlaanderen dan ben je van harte welkom om lid te worden van Business Club Perkpolder!

Onderstaand bedrijf meldt zich hierbij definitief aan als lid van de Business Club Perkpolder.

Indien er meerdere personen bij uw bedrijf ingeschreven worden als lid, graag de naam, emailadres en telefoonnummer opgeven.

De contributie werd voor 2023 vastgesteld op 50,00 euro.voor het hoofdlid en 25,00 euro voor het tweede lid van dezelfde onderneming.

Ondergetekende gaat met ondertekening van dit inschrijfformulier akkoord met de jaarlijkse contributie alsmede van (eventuele) eigen bijdragen t.b.v. excursies/activiteiten.

Uw gegevens zullen conform de Wet op de Privacy (A.V.G.) beschermd worden en niet gedeeld worden met derde partijen voor andere doeleinden. Dit zal later nauwkeuriger omschreven worden en zal dit opgaveformulier met de vertrouwelijk gegevens louter voor registratie van de ledenlijst gebruikt worden.

U kunt hieronder aangeven of u onze (toekomstige) nieuwsbrieven en berichtgeving via email wenst te ontvangen door het vakje voor akkoord aan te kruisen.